VI Ogólnopolskie DM Convention & FADING COLOURS. Strona: 1

VI Ogólnopolskie DM Convention & FADING COLOURS Dodano: 2007-07-01 13:47

Ogromnym plusem było juz samo wnętrze, bo tak szczerze to po zobaczeniu tego klubu z zewnatrz troszke mną potelepotało, no i tylko kible były...ekhm...średniej jakości biorac pod uwage brak drzwi w męskim i brak szyby w damskim :). A teraz muza :D . No co tu sie dużo rozpisywac, jednym słowem -zajebista :], jednak problemy techniczne czasami dosyc mocno dawały sie we znaki, zwłaszcza kiedy leciał akurat ulubiony kawałęk :? . Awantur brak, piwo w przystępnej cenie, atmosfera miodzio i tylko kłuła mnie w oczy ta karteczka dotycząca ponownej opłaty w razie jakby ktoś wyszedł i chciał wrócic...ała...

Aaaa i najważniejsze - konkurs tańca :D

Mały- byłeś królem parkietu :!:

Dodano: 2007-07-01 14:16

Mały rozjebał wszystko hehehe wygrał bez 2 zdań

burd nie było rzeczywiście co widać było po minach zasmuconych tym faktem ochroniarzy hehehe chłopaki na coś z pewnością liczyli

jedyny minus to chyba tylko klejąca się podłoga od nadmiaru wylanego na nią piwska, ewentualnie jeszcze już zauważony wygląd zewnętrzny klubu i kręcący się wokół ziomale ale walić to, wnętrze się liczy hehe 8)

Dodano: 2007-07-01 14:20

A właśnie co do ochroniarzy, to jeden wyglądał jakby był pod wypływem "czegoś"- tak sie "dziwnie zachowywał"..i te jego rozbiegane oczy...spooky 8O

Dodano: 2007-07-01 14:24

nie wnikałem we wzrok ochroniarzy hehe

tylko jeden problem, na plakacie pisało że był to IV zlot, a Attack twierdził w swoim wydarzeniu, że VI, cena była 15 z nie 20, śladu Fading Colours też nie zauważyłem .... no chyba, że grali po 3 kiedy to się już zmyłem

Dodano: 2007-07-01 14:43

Hehe a ja sie ucieszyłam z innej ceny . Dałąm przy kasie 2 dyszki i koleś wsadza mi w łape piątaka 8O , hehe wiecej kasy na piwko było :twisted: . A co do FC to ja tez nic takiego nie kojarze bo mało co pamietam po 24 :oops:

Dodano: 2007-07-01 14:48

o tymże właśnie 15 zł mówiłem 20-5=15

Dodano: 2007-07-01 15:00

No ja tez, wiec nie wiem dlaczeg jeszcze to podkreślasz :?:

Dodano: 2007-07-02 08:25

a coś mi się porżnęło :wink: spox

ktoś może jeszcze się wypowie kto się tam znalazł, osobiście widziałem tylko nafazowanego Herodota hehehe nie wiem tylko czy pod wpływem muzyki czy piwa :wink:

Dodano: 2007-07-02 09:00

No coś czułem że o mnie nie zapomnisz :-) Możesz mi powiedzieć który to byłeś Ty?!?
Tak poza tym to jeszcze się nie wypowiadam na temat imprezy. Wolę mieć większy dystans. Kilka rzeczy nie podobało mi się ale ogólnie impreza udana.

ps. to nie było piwo, to była przemycona przez tych "killerów - ochroniarzy" żołądkowa

"Dzwony już ostygły; milczeniu daję rękę Niech mnie poprowadzi wzdłuż krętej uliczki Niech będzie przewodnikiem cichym i jak pies wiernym I niech mi pozwoli miasta urok wyśnić"

Dodano: 2007-07-02 10:16

myślę, że na imprze gdzie było 100 klonów Dave'a G. nie trudno było mnie rozpoznać :wink: hehe

PS: to pompki przemycały żołądkówe? hehe, a z resztą i tak nic by mi po niej nie było bo tego dnia prowadziłem 8)

Dodano: 2007-07-13 13:52

Iii tam, wytańczyłbyś pod sceną ^^. A swoją drogą jakie pan Herodot miał chody że mu takie smakołyki przemycali :>.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło